TF Products

Tietopaketti TF Productsista, laitoksen kuvat sekä alueen kartta

Yhteystiedot

Vaihde: 06-781 8300
nina.thomen@torpfrys.fi

Torp Frys
Tarhatie 2
68800 Kolppi

Muut yhteystiedot

Tervetuloa Torp Frysiin

Tältä sivulta löydät tietoa Torp Frys Ab:stä, toiminnastamme ja arvoistamme. Pienessä nikkarin verstaassa vuonna 1959 alkanut toiminta on kehittynyt tänä päivänä suureksi ja nykyaikaiseksi tuotantolaitokseksi. Meillä on seitsemän rehuautoa, jotka toimittavat turkiseläinrehua eripuolilla aluettamme sijaitseville tarhoille.

Torp Frysin logon värit ja pehmeät ääriviivat kuvastavat sitä, mikä on meille tärkeintä: Ihmisillä ja eläimillä pitää olla hyvä ympäristö ja luonnosta tulee huolehtia. Torp Frysin perusperiaatteiden mukaisesti etusijalle on aina asetettu rehellisyys, hyvä yhteistyö ja hyvä yritysetiikka.

Ystävällisin terveisin
Bjarne Snellman, TJ

Uutiset

Turkisalalla ollaan kekseliäitä. Ovatko nämä fiksut ratkaisut sinulle tuttuja? | 11.10.2018

Turkisalalla ollaan kekseliäitä. Ovatko nämä fiksut ratkaisut sinulle tuttuja? Tasaisin väliajoin saa lukea turkisalan notkahduksista, mutta harvemmin pääsee lukemaan alan fiksuista ratkaisuista. Notkahduksia tulee ja menee, ratkaisut pysyvät – ja niit

Uusi tuotantolinja käytössä | 05.10.2018

Uusi tuotantolinja käytössä Nyt pennut ovat kasvaneet ja rehun menekki on suurimmillaan. Rehukeittiössä meillä on siksi koko vuoden kiivain työtahti – päivittäin on valmistettava jopa 600 tonnia rehua. Uusi tuotantolinja on jo täydessä käytössä, mutta

Toivotamme mukavaa juhannusta! | 21.06.2018

Toivotamme mukavaa juhannusta! Torp Frys toivottaa kaikille asiakkailleen rauhallista ja mukavaa juhannusta! Eläimet on syötettävä normaaliin tapaan, mutta tarhan muut tehtävät voivat ehkä odottaa, niin että ehtii nauttia valoisista kesäilloista perhee

manotruck

Tietoa Torp Frys Ab:stä

Kiinnitämme toiminnassamme erityistä huomiota ympäröivään luontoon sekä eläimistöön ja tuotamme rehua niitä kunnioittaen. Meille on tärkeää, että asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme sekä lähimpiämme kohdellaan kunnioittavasti ja asiakkaamme ovat toimintamme kulmakivi.

Lue lisää >

Torp Frys turkiseläintarha

Turkiseläintarhallamme eläinten hyvinvointi on meille erityisen tärkeää. Tarhaamme kehitetään koko ajan ja jaamme osaamistamme sekä oppimaamme myös asiakkaillemme. Toimintaamme kuuluu myös siitoseläinten myynti.

Lue lisää >

Torp Handelsträdgård

Torp Handelsträdgård

Torp Handelsträdgård Ab on erikoistunut terttutomaattien viljelemiseen. Toimittamamme tomaatit ovat hyvän makuisia ja kauniin punaisia, sillä niiden annetaan kypsyä rauhassa ennen poimintaa. Kypsät tomaatit pakataan tuoreina ja toimitetaan asiakkaillemme.

Lue lisää >